Приемане на бисквитки

Топлоизолация, вътрешни ремонти, ремонт на апартамент и баня

Външна изолация – цени

By on май 29, 2016

Външна изолация на сграда - София

Външна изолация на къща. 10 години гаранция на поставената топлоизолация

0892-205-097 

Външна топлоизолация и цени

външна топлоизолация на къщи

Вашата външна изолация трябва да бъде поставена много качествено и с качествени материали, ако искате да остане на стената Ви дълго време. Галерия със снимки – как поставяме външна топлоизолация и цени

remont-na-apartament-trio

При използване на фирми, които работят с ниско качество, не слагат дюбели, пестят лепило и др. рискувате топлоизолацията ви да падне след време. За района на град София и област София предлагаме поставяне на скеле и висококачествена работа от професионалисти. Работим с качествени материали и даваме от 10-15 години гаранция на завършен обект! За повече информация можете да посетите нашата страница – външна топлоизолация на къща – цени.

По-сложните обекти имат повече прозорци, врати, чупки и други. Най-качествено се поставя външна изолация, когато се работи на скеле. Това позволява по-лесно бъркане на лепилото и мазилката. По-лесно лепене на изолационните панели. Дюбелиране и други.

Най-често използваните панели за санриане са EPS и XPS стиропорът. За саниране на сгради най-често се използва EPS стиропорът, който може да диша. Цената му варира от 3 до над 20лв. квадратен метър за различните дебелини. Стиропорът XPS от своя страна не диша и от своя страна цената варира от 3 до 14лв./ квадратен метър. XPS се използва най-често за изолация на места, където има повече влага. Той е влаго и водоустойчив.

Външната изолация през пролетта

Пролетта е сезонът на топлоизолациите. През пролетта и лятото атмосферните условия позволяват в най-голяма степен удобство за саниране на открито. Докато през зимата и есента се набляга повече на вътрешните ремонти.

Изолация на панелни сгради

При блоковете има една основна особеност. На кой етаж се намира апартаментът за топлоизолация. Ако е на по-ниските етажи, санирането може да се направи посредством изграждане на скеле. Ако е на по-високите етажи, ще ви трябват алпинисти.

Много е важно да се изберат качествени материали.

Какво рискувате с избор на неподходящ изпълнител на услугата:

  • Некомпетентност
  • Злоупотреба
  • Избор на по-евтини материали
  • Използване на материали без сертификати за качество – всеки уважаващ себе си производител е добре да сертифицира производството и крайният си продукт. Особено, когато става въпрос за инвестиция в строителство за 10-15 години напред.
  • Строителна неграмотност на изпълнителя или неговото нехайство
  • Неспазване на технологичното време за съхнене на материалите
  • Неспазване на нормите за полагане на топлоизолационни системи. Това е особено важно при саниране на стари сгради
  • Лоша работа на самият обект – ако поради бързане или невнимание останат празни пространства между топлоизолацията и стената, там може да духа вятър и ефектът от цялото мероприятие да остане слаб.
  • При оставяне на празни пространства без топлоизолация или не добре запечатана такава, тези пространства остават добре проводими термомостове. При наличието на такива, топлината ще излиза от сградата по-бързо през тях въпреки, че има поставена топлоизолация.