Приемане на бисквитки

Топлоизолация, вътрешни ремонти, ремонт на апартамент и баня

Pat-stroi-front-image

Топлоизолация цени

Цени на продукти и услуги за поставяне на топлоизолация

Фирмата предлага безплатен оглед и консултация на място. Правим оценка на обекта и даваме цена и срок за изпълнението му.

В момента работим само в София град и околността

(Цената на огледа е 50лв. и ще бъде приспадната от крайната цена на офертата по време на работата по обекта.)

За оглед и професионална консултация, моля обадете ни се на 0892-205-097

Така правим отлична външна изолация на къща:

Външна изолация на къща - преди и след - етапи на поставяне на изолацията

Външна изолация на къща – преди и след – етапи на поставяне на изолацията

Обектът от друга перспектива. С работа на скеле се прави най-добрата външна топлоизолация на сграда или къща.

Външна топлоизолация на къща в Белгия

Външна изолация на къща в Белгия – етапи от поставянето на топлоизолацията. Къщата от друга перспектива.

Изолация на къща

Изолация на къща – снимките проследяват четири етапа

Външна изолация на къща

Външна изолация на къща
Преди и след – четвърта перспектива

Още снимки от топлоизолация на къщи можете да видите тук

Извършваме и саниране на сгради, блокове, входове, стени и други.

Цена на работа

Цена за работа (Труд без материалите)-можете да видите в страницата с цени.

0892-205-097

Включва монтирането и демонтирането на скеле!

В нея се включва всичко свързано с подготовката на обекта за саниране, транспорт на материалите, премахване на старата мазилка, дюбелиране, залепване, подравняване, шпакловане, закрепване на елементи, почистване и др.

Оглед

 • Консултация на клиента относно най-подходящите материали за топлоизолация, за обекта. И комбинацията между панелите и другите елементи. Както и гаранция при завършване.
 • Предоставяне на оферта

Топлоизолация на къща в Белгия - преди и следЦените на материалите, с които работим са сравними с тези на останалите фирми на пазара в България. Услугите ни също, а качеството е видимо по обектите, които сме правили.

Евтиното винаги може да Ви излезе по-скъпо. А нашите цени със сигурност не са най-високите за тази услуга в България. За ваше удобство може да видите как работим, в галериите със снимки и на страницата с обекти преди и след. Така можете да видите с очите си качественото ни изпълнение.

Цена за работа на квадратен метър

Тя се калкулира след изваждане на площта на врати и прозорци, от общата площ на стената.

Висококачествени материали

Висококачествени материали използваме най-често от марките:

Вебер и Баумит  с 10 години гаранция. Като при изработка с такива, с гаранция до 15 години, можем да дадем гаранция на поставената изолация до 15 години.

Отстъпки

Предлагаме отстъпки при саниране на по-големи обекти – къщи, входове и сгради над 200 м2, в зависимост от сложността. За повече информация, моля обадете се на посочения телефон за консултации и оглед.

Най-важното

Най-важното е срещу парите си, да получите качествена услуга. Да ви дадем отлична възможност да инвестирате в топлоизолацията на вашия дом. Да ви спечелим, като доволен клиент. И да положим топлоизолацията ви, като инвестиция за следващите 20-25 години.

За да успеем да ви предложим това, ще сметнем обекта, времето за работа на него и ще преценим какво е най-доброто решение спрямо вашият бюджет. Можем да Ви предложим няколко оферти за избор на материали спрямо техните топлоизолационни свойства.

Можете да разчитате на високо качество на работа и гаранция.

Използваме качествени изолационни материали

Стиропор и непор:

 • Terazid
 • Baumit
 • Austrotherm
 • BASF

Каменна вата за вътрешна топлоизолация на Rockwool

Дюбели на Видира

Висококачествени лепила:

 • Portland Thermo
 • Weber
 • Roefix UniContact

Армиращи мрежи

Фасадни грундове и мазилки на:

 • Plaster Uni
 • Roefix Putzgrund Uni
 • Weber Grund

Мазилки за цимент – Plaster

Особености при поставяне на външна изолация

 • Обръщане на дограмата: За тази цел се използва по-тънък, но много по-плътен изолационен материал. Той, заема по-малко пространство и е незаменим, когато мястото за поставяне е много малко. По-плътните имат по-високи топлоизолационни качества, а неопорът е стиропор с графит, с още по-висок коефициент на топлоизолация.
 • Монтаж на PVC дограма и необходимата подготовка на касите на вратите и прозорците. Последващо измазване и изолация на ръбовете.
 • Монтаж на водооткапващ ъгъл – Отвеждане на дъждовната вода извън направената външна изолация. Монтажа се прави над дограмата.
 • Монтаж на козирки и хидроизолация на козирката

Най-често използваните материали при топлоизолация

Видове, качества и особености:

Стиропорът EPS се използва основно за фасадна топлоизолация. Това обикновено значи – зидария, бетонен панел, бетонни стени и носещи колони. Важно е да се спомене, че бетонът също има коефициент на паропропускливост. Тъй като външните стени и фасади обикновено са изградени от материали, които дишат.

Фибранът XPS се използва най-често за изолация на подове, основи и цокли, които не са паропропускливи. Т.е. елементи от сградата, които не пропускат пари и нямат свойството да дишат. Фибранът от своя страна също няма свойството да диша и за това е подходящ за саниране на тези елементи, тъй като той е водонепропусклив и паро-непропусклив. Фибранът в голяма степен защитава санираните с него елементи от вода и влага.

Неопорът най-просто казано е стиропор с графит. Графитът намалява влиянието на ултравиолетовите лъчи върху стиропорът, което предпазва от свиване на неопора. Допълнително графитът увеличава изолационните качества на стиропорът.

Каменната вата се използва за вътрешна изолация и е изградена от нишки. Притежава отлични изолационни качества с топлопроводимост от около 0,030 W/mK и висока паропропускливост. Произвежда се от разтопени вулканични скали. Недостатък е, че е по-скъпа за монтаж.

За всеки материал си има подходящи лепила, ппакловъчна смес, стъкло-текстилна мрежа, елементи за механично закрепване и др.

Мазилките са два вида и правят фасадата по-красива и освежена. Професионалният избор на мазилка и качественото й поставяне са важни за гаранционният срок и срока на екслоатация на топлоизолацията.

Мазилките се делят на суха и мокра:

 • Сухите мазилки се отличават с по-висока паропропускливост и това, че трябва да се забъркат на място и това отнема време. По по-евтини от готовите мазилки, но за сметка на това имат по-слаба устойчивост на ултравиолетовите лъчи. Това от своя страна може да доведе до променя в цвета им и способността им за абсорбиране на влага. Произвеждат се от естествени материали, най-често на вароциментова основа с добавки.
 • Готовите мазилки са много по-трудни за полагане. Те не абсорбират влага и цветът им не се променя от ултравиолетовите лъчи. За нанасянето им, предварително трябва да има 2 реда шпакловка и нанесен грунд, което я прави по-сложна за поставяне и по-трудна за работа.

Актуални цени на материали за топлоизолация и цени за работа, можете да получите на  тел. 0892-205-097 – както и неангажиращ оглед и оферта.

Други услуги:

 • Обръщане/подгъване/ на прозорци и други.
 • Поставяне на козирка от поцинкована ламарина
 • Монтиране на алуминиев подпрозоречен перваз (10 – 30см).
 • Боядисване – уточнява се на място спрямо обекта
 • Други – по договаряне на място