Приемане на бисквитки

Топлоизолация, вътрешни ремонти, ремонт на апартамент и баня

Оновен ремонт на апартамент в София – цени

By on януари 23, 2017

remont-apartament-sofia

(снимката е представителна – за снимки от завършени обекти, моля посетете нашите галерии със снимки)

Цените за преустойството на жилище в София са от 150лв./кв.м. (с материалите) и вървят на горе според желанията на клиента. Особеностите в гр. София са, че тук има много и различни видове строителство и зависи за ремонт на какъв апартамент става въпрос. Към много стари апартаменти имаме един подход съобразен със строителството по онова време и изискванията на клиента. С апартаменти в по-нови постройки, според вида на строителството и неговите особености.

Ние работим предимно в град София и сме ремонтирали всякакъв вид апартаменти. Трудно нещо може да ни изненада и да се натъкнем на нещо, което не сме виждали. Имаме дългогодишен опит и работим много качествено. За това сме се задържали в този бизнес, защото предлагаме ремонти с качество над средното за пазара. Можете да видите нашите галерии със снимки.

Цените:

Цените варират според желанията на клиента. Те се определят на първо място от това, какви материали ще трябва да подберем и използваме. Материалите са най-важната основа, на която качеството се крепи и поради това, работим без компромиси. Ако правим компромис, то е по желание и за сметка на клиента.

Нашето желание е да предоставим максимално добре изпълнен ремонт на нашите клиенти, използвайки богатия си опит и качествени материали. Надяваме се клиентите ни да се отнесат с разбиране към това, когато търсят качество. Ако търсят средно изпълнение, майстори на пазара има много и те имат своето място на него.

Цените на услугите ни са достъпни, тъй като пазара определя търсенето и предлагането, а майстори има много. Точно за това Ви предлагаме да разгледате нашите галерии със снимки и да видите как работим. Предлагаме консултация при при идеите за преустройство на вашето жилище, защото знаем, че не за всеки човек е лесно да започне основен ремонт на апартамент в София.

Обикновено клиентите ни имат интересни идеи, които когато споделят с нас, ние помагаме с опита си и предлагаме подходящи строителни решения. Това пести много време преди, по време и години след ремонта. Качеството си има цена и тя не е само в пари, а във време, енергия, усилия и личен комфорт.

Полезни материали:

  • Колко струва основен ремонт на апартамент в София?
  • Ремонт на апартамент

Можете да се обадите на нашите телефони за да получите консултация и да заявите неангажиращ оглед.