Приемане на бисквитки

Топлоизолация, вътрешни ремонти, ремонт на апартамент и баня

Обекти с поставена топлоизолация

By on април 18, 2016

Вътрешен ремонт на къща в Белгия. Перфектно изпълнение. Прави ъгли, добро оформление и доволен клиент.

Обект в белгия - вътрешен ремонт на обекта

Втори обект – саниране на външна стена посредством скеле.

Саниране на сграда - с използване на скеле

Следващ обект

 

Топлоизолация - Белгия

Високите изисквания на Белгийските ни клиенти ни изправиха пред предизвикателството да дадем най-доброто от себе си в белгийски климатични условия. Те изискваха по-голямо технологично време за съхнене при извършване на качествена изолация.

1 ден – лепене

2 ден – обръщане и дюбелиране

3 ден – Шпакловане със стъклофибърна мрежа

4 ден – грунд и мазилка

Лиеж – Liege | Белгия – 4 човека за 6 дни.

Топлоизолация

Топлоизолация Лиеж БелгияСанирането е извършено посредством скеле с висококачествени материали, дъбелиране, мазилка и други. Резултатът е отличен!

Още един наш обект – Белгия – снимките са от 3 различни перспективи. Качеството на изпълнение на обектите е отлично!

При топлоизолиране на сгради най-често използваме ESP полистирол или XPS. Това са 2-та най-често използвани материала с ниска топлопроводимост.

При обектите в Белгия имаше една главна особеност – там вали често дъжд, по-влажно е и рядко има слънце. При работа в условията на такъв климат е необходимо да се изчака повече време за съхнене на материалите, а при дъжд работата на вън е невъзможна. За щастие все пак има и подходящо време за работа и резултатите са на лице. Чудесно изпълнени обекти, които могат само да ни радват. Ако и вие искате да получите професионално обслужване и саниране на вашият дом, офис, сграда, стена или други, ние сме вашият коректен изпълнител.

Цените ни са конкурентни, а качеството е високо, както може да се види на снимките. Извършваме безплатен оглед и консултация. Работим с ESP, XPS, каменна вата, графитен полистирол на доказани с качеството си производители. Материалите, които използваме най-често са с 10-15 години гаранция.

Сезонът предстои, а топлоизолацията е отлична възможност за обновяване вида на сградата от вън, повишаване на топлоизолационите й качества, както през зимата, така и през лятото. През лятото, добре поставената изолация, ще намали топлопроводимостта през стените от вън на вътре и ще намали влизащата през стените температура. Това е особено полезно, ако стените ви са с изложение силно огрявано от слънцето и се нагряват през деня.

Много хора вече се ползват с поставена изолация и се радват да повишения комфорт както през зимата, така и през лятото. Можете да бъдете едни от тях.