Приемане на бисквитки

Топлоизолация, вътрешни ремонти, ремонт на апартамент и баня

Етапи на саниране на стена

By on април 25, 2016

Стената е в сравнително лошо състояние от към изолация на вътрешното помещение. Виждат се видими пролуки, през които може да става улеснено топлоотделяне от вътрешното помещение. На снимката се вижда, че е правена с пенобетонови блокчета и на места е измазана, а на други места не е. Обекта плаче за топлоизолация със стиропор тип ESP, с добри топлоизолационни свойства. Разбира се, ние се заемаме с обекта да го направим отличник и наша гордост.

стената преди саниране

Етап 1 – лепене на топлоизолационни панели

Стената на първи етап на саниране

Панелите са залепени и дюбелирани. Работата е посредством скеле. Благодарение на хубавото време, материалите съхнат бързо и ние работим на пълни обороти. Работата върви изключително добре и ръбът изглежда чудесно. Използването на качествени материали в случая е от основно значение.

Етап 2 – измазване

Стената на 2-ри етап - измазани топлоизолационни плочи

Обекта се измазва и изчакваме мазилката да изсъхне. Ръбът продължава да изглежда жестоко. Няма как да е иначе при толкова добри майстори и използването на качествени материали.

Етап 3

Доизмазана стена – още малко остана.

3-ти етап - стената е почти готова

Етап 4

Готова изолирана стена

Стената има перфектен завършен вид. Дори муха може да се разчекне на нея съвсем спокойно под приятното белгийско слънце. Аз се опитах да се огледам в нея, но не ми се получи. въпреки това резултатът е супер изгладена и права стена. Видът на стената е обновен спрямо първоначалното и състояние. Перфектно свършена работа от нашите майстори. Отлично саниране на обекта.

Готови сме за работа по нови обекти.

топлоизолация-s-caparol-Belgium