Приемане на бисквитки

Топлоизолация, вътрешни ремонти, ремонт на апартамент и баня

Декорация с фототапети за стена след ремонта

By on юли 19, 2016

fototapet-art-fantazia-osvejitelen-remont

Интересни идеи за интериорният дизайн могат да ви дадат различните решения с фототапети. Те имат отлични висококачествени изображения, които могат да ги превърнат в реалистичен декор за всяка стена. Дебелината на един такъв панел е около 5 мм. Той се монтира от майстора след, като цялото помещение е изчистено от прах. Можете да поставите декорацията както след основен ремонт, така и след освежителен. По този начин, се избягва запрашаване на декорацията.

Тя може да се постави, както върху тапет, така и върху боядисана стена или такава с мазилка. Има много минерални мазилки, които могат да бъдат отличен бекграунд на един по-нестандартен фототапет.

Този нов по-модерен вид декорация, може да предложи голямо разнообразие от визии. Можете да изберете фототапети за стена, стая, кухня, хол, за вратата, леглото, детска стая и други.

Цените са прилични за качеството, което се предлага. Най-интересното е голямото разнообразие от визии. Можете да сложите по-мъжки тип декорация воден кон в хола си, спортни автомобили, красиви жени или друго.

kon-dekoraciq-za-hol-fototapet

За дамите има подходящи цветни визии с цветя, планини, лебеди, тюлени и други. Има и по-приказни с романтика, нежност и вълнение. Не липсват и такива със световни забележителности, като Айфеловата кула и статията на свободата.

fototapet-aifelova-kula

За детски стаи има интересни предложения с домашни любимци, животни, анимационни герои и др.

Декоративните панели, могат изцяло да променят визията на вашия апартамент. Те са подходящи за хора, които искат да направят нещо по-свежо и нестандартно за интериора на техния дом.

foto-tapet-art-kitara-osvejitelen-remont

За коридорите са подходящи такива с по-пространствена визия, които да не натоварват и ангажират. Ако искате да впечатлите гостите още от вратата обаче, можете да поставите нещо по-забележително.

Декоративните панели са интересен и модерен избор за декорация. Не е необходимо да правите основен ремонт за да поставите такъв. Можете просто да освежите детската стая например или кухнята.

Декоративните панели привличат вниманието и могат да бъдат използвани по много и различни начини.

Най-добре се монтират с двойно залепващи се ленти. Важно е да се използва много прецизно поставяне, за да може тапетът да стои изправен. Ако остане под ъгъл цялата визия, ще е леко наклонена на една страна.